Sådan administrerer du, hvem der kan se dine gennemførte ruter
På en stationær eller bærbar computer:
- Log på på din konto
- Hold musen hen over dit profilbillede øverst i højre hjørne, og vælg "Indstillinger" i rullemenuen
- Under "Kontoindstillinger" skal du klikke på "Privatlivsindstillinger"
- Juster privatlivsindstillingerne for "Gennemførte ruter"
- Tryk på "Gem"
I iPhone- eller Android-appen:
- Tryk på dit profilbillede øverst i højre hjørne
- Tryk på tandhjulsikonet for Indstillinger øverst til højre
- Vælg "Privatlivsindstillinger" nederst i sektionen "Konto"
- Juster dine privatlivsindstillinger for "Gennemførte ruter" i sektionen "Indhold"
- Tryk på "Gem" for at bekræfte dine ændringer