Beheren wie je voltooide routes kan zien
Via desktop of laptop:
- Log in op je account
- Beweeg met de muis over je profielafbeelding rechtsboven en selecteer 'Instellingen' in de vervolgkeuzelijst
- Klik onder 'Accountinstellingen' op 'Privacy-instellingen'
- Pas de privacy-instellingen aan voor 'Voltooide routes'
- Tik op 'Opslaan'
In de iPhone- of Android-app:
- Tik op je profielafbeelding rechtsboven
- Tik op het tandwielpictogram 'Instellingen' in de rechterbovenhoek
- Selecteer 'Privacy-instellingen' onderaan het gedeelte 'Account'
- Pas je privacy-instelling voor 'Voltooide routes' aan in de sectie 'Content'
- Tik op 'Opslaan' om je wijzigingen te bevestigen