Du kan slette et bilde du har lagt til, ved å følge disse trinnene:
Via stasjonær eller bærbar datamaskin:
- Logg deg på kontoen din.
- Hold musepekeren over profilbildet ditt øverst til høyre på en hvilken som helst side og velg «Vis profil».
- Velg «Bilder».
- Finn bildet du vil slette, og klikk på det for å åpne bildeviseren.
- Klikk på de tre prikkene øverst til høyre på bildet, og klikk så på «Slett bilde».
- Klikk på «Slett» i hurtigbekreftelsen.
- Når du oppdaterer siden, fjernes bildet.
Via iPhone- eller Android-appen:
- Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre
- Rull ned til bildegalleriet, og velg bildet du vil fjerne
- Trykk på overflytsmenyen («...») øverst til høyre, og velg «Slett bilde»
- Trykk på «Slett» for å bekrefte slettingen.