Slik administrerer du hvem som kan se de fullførte stiene dine
Via stasjonær eller bærbar datamaskin:
- Logg deg på kontoen din.
- Hold musepekeren over profilbildet ditt øverst til høyre og velg «Innstillinger» i rullegardinmenyen.
- Under «Kontoinnstillinger» klikker du på «Personverninnstillinger».
- Juster personverninnstillingene for «Fullførte stier».
- Trykk på «Lagre».
Via iPhone- eller Android-appen:
- Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre
- Trykk på tannhjulikonet for innstillinger øverst til høyre
- Velg «Personverninnstillinger» nederst i «Konto»-delen
- Juster personverninnstillingen for «Fullførte stier» i «Innhold»-delen
- Trykk på «Lagre» for å bekrefte endringene