Aby usunąć dodane zdjęcie:
Na komputerze stacjonarnym lub laptopie:
- Zaloguj się na swoje konto.
- W prawym górnym rogu dowolnej strony najedź kursorem na swój obraz profilowy i kliknij „Pokaż profil”.
- Wybierz „Zdjęcia”
- Znajdź zdjęcie, które chcesz usunąć, i kliknij je, aby otworzyć przeglądarkę zdjęć.
- Kliknij 3 kropki w prawym górnym rogu zdjęcia i kliknij „Usuń zdjęcie”.
- Kliknij „Usuń” w wyskakującym okienku potwierdzenia.
- Po odświeżeniu strony zdjęcie zostanie usunięte.
Poprzez aplikację na iPhone'a lub Androida:
- Stuknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu
- Przewiń w dół do galerii zdjęć i wybierz zdjęcie, które chcesz usunąć
- Stuknij menu przepełnienia „...” w prawym górnym rogu i wybierz „Usuń zdjęcie”
- Stuknij „Usuń”, aby potwierdzić usunięcie.