Oto jak możesz kontrolować, którzy uczestnicy mogą zobaczyć, kogo obserwujesz i kto obserwuje Ciebie:
Na komputerze stacjonarnym lub laptopie:
- Zaloguj się na swoje konto.
- W prawym górnym rogu dowolnej strony najedź kursorem na swój obrazek profilowy i z menu rozwijanego wybierz „Ustawienia”.
- W sekcji „Ustawienia konta” w prawym panelu kliknij „Ustawienia prywatności”.
- Wybierz preferowane ustawienie prywatności dla sekcji „Społeczność” i kliknij „Zastosuj”.
- Kliknij „Zapisz”, gdy skończysz.
Poprzez aplikację na iPhone'a lub Androida:
- Stuknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu
- Stuknij ikonę Ustawienia w kształcie koła zębatego w prawym górnym rogu
- Wybierz „Ustawienia prywatności” na dole sekcji „Konto”
- Wybierz preferowane ustawienie prywatności dla sekcji „Społeczność”.
- Po wprowadzeniu zmian stuknij „Zapisz” w wyskakującym oknie.