Så hanterar du vem som kan se dina slutförda leder
På en stationär eller bärbar dator:
- Logga in på ditt konto
- Håll muspekaren över din profilbild i det övre högra hörnet och välj Inställningar i rullgardinsmenyn
- Under Kontoinställningar klickar du på Integritetsinställningar
- Justera integritetsinställningarna för Slutförda leder
- Tryck på Spara
I iPhone- eller Android-appen:
- Tryck på din profilbild längst upp till höger
- Tryck på inställningskugghjulet längst upp till höger
- Välj 'Integritetsinställningar' längst ner i avsnittet 'Konto'
- Justera din integritetsinställning för Slutförd led i avsnittet Innehåll
- Tryck på Spara för att bekräfta ändringarna