Så här kan du kontrollera vilka medlemmar som kan se vilka du följer och vilka som följer dig:
På en stationär eller bärbar dator:
- Logga in på ditt konto
- Håll muspekaren över din profilbild längst upp till höger på någon sida och välj Inställningar i rullgardinsmenyn
- Under Kontoinställningar i den högra panelen klickar du på Integritetsinställningar
- Välj den integritetsinställning som du vill ha för Community och klicka på Använd
- Klicka på Spara när du är klar
I iPhone- eller Android-appen:
- Tryck på din profilbild längst upp till höger
- Tryck på inställningskugghjulet längst upp till höger
- Välj 'Integritetsinställningar' längst ner i avsnittet 'Konto'
- Välj den integritetsinställning som du vill ha för Community
- Tryck på Spara i modalfönstret när du har gjort en ändring