Je kunt uitloggen van je AllTrails-account door deze stappen te volgen, afhankelijk van welk apparaat je gebruikt:
Via desktop of laptop:
- Beweeg met je muis rechtsboven op een pagina over je profielafbeelding en selecteer 'Uitloggen' in de vervolgkeuzelijst
In de iPhone-app:
- Tik op je profielafbeelding rechtsboven
- Tik op het tandwielpictogram 'Instellingen' in de rechterbovenhoek
- Scrol naar het einde van het scherm en tik op 'Uitloggen'
In de Android-app:
- Tik op je profielafbeelding rechtsboven
- Tik op het tandwielpictogram 'Instellingen' in de rechterbovenhoek
- Scrol naar het einde van het scherm en tik op 'Uitloggen'