Du kan logge deg av AllTrails-kontoen din ved å følge disse trinnene, avhengig av hvilken enhet du bruker:
Via stasjonær eller bærbar datamaskin:
- Hold musepekeren over profilbildet ditt øverst til høyre på en hvilken som helst side og velg «Logg av» i rullegardinmenyen.
Via iPhone-appen:
- Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre
- Trykk på tannhjulikonet for innstillinger øverst til høyre.
- Rull ned til bunnen av skjermen og trykk på «Logg av»
Via Android-appen:
- Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre
- Trykk på tannhjulikonet for innstillinger øverst til høyre
- Rull ned til bunnen av skjermen og trykk på «Logg av»