AllTrails sender av og til kampanjetilbud og produktoppdateringer til medlemmene sine.
Hvis du ikke er interessert i å motta disse varslene og ønsker å avslutte abonnementet på dem, kan du oppdatere innstillingene i bunnteksten i en hvilken som helst markedsførings-e-post du har mottatt. Bare rull ned til bunnteksten i e-posten og klikk på «her»-lenken i «Administrer innstillingene dine eller avslutt abonnementet her». Deretter må du merke av i boksen ved siden av «Avslutt abonnementet på alle» og klikke på «Lagre innstillingene mine» for å stoppe alle markedsførings-e-poster.
Du kan også justere disse innstillingene via nettstedet eller mobilappene:
Via iPhone eller Android app:
- Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre
- Trykk på tannhjulikonet for innstillinger øverst til høyre
- Trykk på «E-postinnstillinger»
- Velg «Avslutt abonnementet på alle», og trykk på «Lagre»
Via stasjonær eller bærbar datamaskin:
- Logg deg på kontoen din.
- Hold musepekeren over profilbildet ditt øverst til høyre på en hvilken som helst side, og velg deretter «Innstillinger» i rullegardinmenyen.
- Klikk på «E-postinnstillinger» under Kontoinnstillinger i høyre sidefelt.
- Merk av for «Avslutt abonnementet på alle» for å stoppe alle markedsførings-e-poster.
- Når du er ferdig med å endre innstillingene dine, klikker du på «Lagre».
Merk: Hvis du avslutter abonnementet, mottar du fortsatt transaksjons-e-poster relatert til kontoen din, for eksempel forespørsler om tilbakestilling av passord samt nødvendige juridiske merknader.
Denne artikkelen forklarer hvordan du endrer e-postadressen som er tilknyttet AllTrails-kontoen din.