AllTrails-abonnementer fornyes automatisk hvert år ved hjælp af det samme kreditkort, der blev brugt ved det oprindelige køb.
Du kan opdatere det kreditkort, vi har registreret for dig, ved at følge disse trin:
AllTrails-abonnement købt via en stationær eller bærbar computer:
- Ved hjælp af en stationær eller bærbar computer skal du logge ind på din AllTrails-konto
- Hold markøren over dit profilbillede øverst til højre, og klik derefter på "Indstillinger"
- Klik på "Konto" til venstre under "Indstillinger"
- Rul ned til området "Betalingsmetode", og klik derefter på knappen "Opdater betalingsmetode".
- Indtast dine nye betalingsoplysninger, og klik på knappen "Opdater" for at gemme dem
Bemærk: Hvis dit abonnement er via AllTrails.com, men du ser ikke et område for "Betalingsmetode" i dine kontoindstillinger, kan det betyde, at du er logget ind på den forkerte konto. Du kan bekræfte, om du er logget ind på din Plus- eller Peak-konto ved at holde musen over dit profilbillede, klikke på "Vis profil" og se efter et Plus- eller Peak-mærke over dit navn til venstre. Hvis du ikke ser et mærke, betyder det, at du er logget ind på en gratis konto, og at dit abonnement er knyttet til en anden AllTrails-konto.
AllTrails-abonnement købt via iPhone-appen:
Betalingsoplysninger for køb på din iPhone administreres via dit Apple-id. Hvis du vil ændre eller fjerne dine Apple ID-betalingsoplysninger, skal du klikke her.
AllTrails-abonnement købt via Android-appen:
Betalingsoplysninger for køb på din Android administreres via din Google Play-konto i Google Play Store. Hvis du vil ændre en betalingsmetode for abonnementet, skal du klikke her.