AllTrails-abonnementer fornyes automatisk hvert år med det samme betalingskortet som ble brukt ved det opprinnelige kjøpet.
Du kan oppdatere betalingskortet vi har lagret for deg, ved å følge disse trinnene:
AllTrails-abonnement kjøpt via stasjonær eller bærbar datamaskin:
- Logg deg på AllTrails-kontoen din på en stasjonær eller bærbar datamaskin.
- Hold musepekeren over profilbildet øverst til høyre, og klikk deretter på «Innstillinger».
- Klikk på «Konto» til venstre under «Innstillinger»
- Rull ned til området «Betalingsmåte», og klikk deretter på knappen «Oppdater betalingsmåten»
- Angi de nye betalingsopplysningene dine og klikk på «Oppdater»-knappen for å lagre dem
Merk: Hvis abonnementet ditt er kjøpt via AllTrails.com, men du ikke ser et «Betalingsmetode»-område i kontoinnstillingene, kan det bety at du er logget inn på feil konto. Du kan se om du er logget inn på Plus- eller Peak-kontoen din ved å holde musepekeren over profilbildet ditt, klikke på «Vis profil» og sjekke om du har et Plus- eller Peak-merke over navnet ditt til venstre. Hvis du ikke ser et merke, betyr det at du er logget inn på en gratiskonto, og at abonnementet er knyttet til en annen AllTrails-konto.
AllTrails-abonnement kjøpt via iPhone-appen:
Betalingsinformasjon for kjøp på iPhone administreres gjennom Apple-ID-en din. Klikk her for å endre eller fjerne Apple ID-betalingsinformasjonen din.
AllTrails-abonnement kjøpt via Android-appen:
Betalingsinformasjon for kjøp på Android administreres gjennom Google Play-kontoen din i Google Play Butikk. Klikk her for å endre betalingsmåte for abonnement.